Tuesday, 10 May 2011

Majlis Perkahwinan Adik Ipar

Selamat pengantin baru,

Hari ahad adik suami aku buat majlis kahwin, punya la panas cuaca tak tahan aku duduk kat bawah canopy tu. Sampai sekarang aku masih lagi terasa bahang panasnya, bukan cuaca je panas, cerita panas pun ada tapi aku ni malas nak ambik pot sangat maklumlah aku ni cuma orang mendatang biarlah mereka dengan kisah mereka.


Selamat pengantin baru buat Eddy dan isteri, lepas ni pandai2 la korang jalani hidup berumahtangga. Selesaikan lah semua masalah yang timbul dengan penuh bijaksana. Semoga berbahagia selalu.

Suap menyuap kek kawen tiga tingkat tu sedapnye nyam...nyam...nyam...


Layan karaoke selagu cik abang ni, anak kat sebelah tarik2 baju nak karaoke gak hee...



Sesi bergambar bersama pengantin, pelamin nak roboh hee...


Sape pernah main pengantin2 camni? best kan... heee...

2 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

masa kecik-kecik suka sangat main pengantin pengantin ni. musim panas ni cam tak larat nak keluarkan.

Dik buanglah word verification kat commment setting, senang sikit nak mengomen kat sini.

gerhana luka said...

nanti saya buang, tgh construction lg ni baru tegedik2 nak menggodek blog heeee