Thursday, 21 June 2012

Lucky Number

Assalamualaikum,


 semua orang kenal not ni kan. jangan kan orang dewasa anak aku yang kecik pun tau ni duit. anak aku tak tau berapa nilai not 50 ni dia boleh ambik nak buat beli aiskrim kting... kting.. lalu depan rumah, janji duit.



aku saja nak  tunjuk no siri kat duit tu macam best aje kan. nak tau apa yang bestnya?
bukan no ekor tau no sirinya walau dibaca terbalik pun masih no yang sama. nak tau apa yang best lagi tentang no siri tu?
no siri tu merupakan no ic aku ha.ha.ha.. itu je so aku simpan not 50 ni untuk koleksi aku takmo buat belanja. jangan kena ambik di abang nak beli aiskrim sudah menangis mama nanti.

6 comments:

ibh_sue said...

Ble simpan buat koleksi. Aku suka simpan duit baru bwat koleksi. Tp time sesak terkorek jg. Hahahaaaa. .

gerhana luka said...

sama la kalau dapat duit baru yang no sirinya cantik mesti aku simpan kengkadang terguna jugak hee... tapi yang ni kena simpan takmo guna

Shahriah Abdullah Novelis said...

Wow! special betul ni.. kalau sha tak sempat nak tengok.. baru keluar dari bank dah bertukar tangan duit tu hehheheehhee.. simpan2!

zila norazila said...

salam kenal dan berziarah disini:) sgt special tue.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..sy x pernah cek no siri duit sbb duit x pernah ada kt tgn hihi..duit ada tp sume dlm bank laa


tp apesal no ic awak pendek je? bukan no ic start dengan tahun lahir ke?

gerhana luka said...

Rina tu no yang hujung la hee.. no yang mula2 yg start ngan tahun lahir tak jumpa lagi kalau ada bagus gak boleh simpan