Friday, 8 June 2012

Aksi Anak

Assalamualaikum,

Sekarang ni aku ngan famili tengah bercuti hee.. bercuti la sangat kuang.kuang.kuang. Bukan bercuti sangat pun sebenarnya cuma balik kampung je, na..na..na..na..na.. Teganu Kita. Plan asalnya memang nak balik kampung tapi cancel sebab lari bajet tapi disaat akhir jadi la pulak balik kampung. So disaat ini aku sedang bersenang lenang dikampung.

kembar siam

aksi anak aku ni sempat aku snap menggunakan kamera henpon yang tak canggih. abang kemain geram ngan baby yang baru pandai meniarap, abang pun nak belajar meniarap jugak sibuk abang nak meniarap macam baby.

comel la baby ni ;))


ni baru meleleh air liur namanya ya...

*sekadar N3 yang syok sendiri aje jangan jemu ya

5 comments:

Bicara Kak Noor said...

salam GH, cute nya baby tu air liur dah nak menitis tu murah rezeki mama nya kan orang kata gitu lah..

ibh_sue said...

Hehehee..Slamat bercuti la ya. Cepat ja dah beso ya. :))

Rinna said...

Abg pun dah nak jadi cam baby plak yer.. Comelnye baby.. geram nengoknya.. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ohh balik ganu yaa..sy br je balik cuti dr ganu hehe

Acik Erna said...

assalam GH..memang sangat comel baby ni..gambar yang melelh air liur pun comel sangat