Saturday, 11 June 2011

Tak Tau Sampai Bila!

Assalamualaikum,

Ngeri plak tajuk N3 kali ni heee..
Sebenarnya Lap top aku dah teruk benor keadaannya, tak tau la sebab apa selalu sangat hang secara tiba2. Kengkadang nak on pun kemain susah. Dulu dah kena virus sekali tapi dah format ni kena lagi kot. Aku heran gak orang kata kalau window7 susah nak kena virus tapi lap top aku ni belum sampai setahun dah macam2 hal. Antivirus tak power kot .

Aku dah serahkan lap top aku pada my ipar untuk diservis tak tau la sampai bila. Harap2 tak lama disimpannya lap top aku tu maklumla bila tak de lappy ni rasa sunyi plak hidup ni heee... Moga2 lepas diservis lappy aku tak buat hal lagi. Ni pun guna lappy adik, aku balik kampung mak sebenarnya sebab ada kenduri kendara. Balik umah esok kompem sunyi lappy takde isk...isk.. cedih la plak.

Itu jer la yang termampu aku nak catatkan jangan rindu plak ya bila aku tak dapat nak melawat geng2 semua. Babai jumpa lagi bila lappy aku dah kembali.



.

1 comment:

Cik Ina Do do Cheng said...

Dik kalau lappy memang cam tu, jangka hayat tak berapa panjang cam komputer biasa. cik ina punya lappy ni pun tak tahu berapa lama lagi boleh tahan, dah lah semua program cik ina install sendiri, selalu gak appear benda yang bukan -bukan.