Thursday, 29 September 2011

Roti Massimo, Memang Best

Assalamualaikum,

Tengah malam tetiba perut rasa lapar capai roti massimo yang aku baru beli buat pertama kalinya sejak ada dipasaran dan setelah puas Cik Ina Do Do Cheng promosi kat blog memang tak mengecewakan. Baru aku tau roti ni memang best kalah roti yang enak dimakan begitu saja apa lagi roti mamak pon pon. Walau tersangat lambat membeli roti massimo ni lepas ni memang terus tukar roti jawabnya, tak rugi tukar sebab rotinya gebu dan lembut sehari boleh abis sepeket.


Roti massimo sapu planta tabur gula anak pompuan aku punya pebret


Aku plak suka sapu roti ngan peanut butter curah madu


Roti massimo buat roti telur untuk sarapan pagi ngan minum petang pun sedap



Kena plak ngan nescefee sekole maunya ubat aku tak jalan dah melanggar arahan doktor ni, nasib ar sesekali minum tak pe.

5 comments:

CT NoArIzAh ArIs said...

Bila la pulak massimo ni nak sampai ke seremban...cik ina do do cheng tu tak nak ke wat part time jual roti ha??

Ini Blog Yanie Mama Mia said...

massimo pun tak jumpa lagi kat sekinchan ni

Cik Ina Do Do Cheng said...

roti massimo sedapkan makan cam tu pun dah sedap. sekinchan tak sampai lagi, ini tak boleh jadi.

ibh said...

Roti ni..masa promo dulu ja ada..la ni dah ssh nak nampak...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kat johor massimo tak sampai lagik!