Tuesday, 9 October 2012

Tak Keruan

Assalamualaikum,

Kalau la boleh nak jer aku malukan orang tu biar satu dunia tau
Tapi mujur la aku masih cukup waras untuk melakukan itu

Tidak ke dia tau yang perbuatan dia tu mengakibatkan ada hati yang terluka, ada jiwa yang terasa?
Mungkin dia masih tidak menyedarinya, tunggu la satu hari nanti pasti dia juga akan terluka oleh perbuatan orang lain

Mungkin ini hari kau gembira, esok mungkin kau akan menangis pula
Hari ini aku menangis, mungkin esok aku akan ketawa sepuasnya

3 comments:

ibh_sue said...

Asslmkum.
Kenapakah kwn ku. Mlm2 meluah rasa. Ni betul2 ko kecewa ni. Apa pun terjadi. Sabar ja lah mully. InsyaAllah, satu hr kemenangan tu milik kita. Allah lebih mengetahui. Redha dan berserah sepenuhnya pd Nya.

gerhana luka said...

thanks sue, takde la kecewa sangat sekadar meluahkan rasa je maklumla takde tempat nak mengadu blog la jadi tempat luahan, sikit je sehari dua ok dah.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

takpela mully..blog kan tmpt luahkan perasaan..kalau cerita detail bagus gak ihik tp betul la x baik aibkan org walaupon kita sbnrnya rs nk tampo je muka dia kann