Saturday, 21 July 2012

Salam Ramadhan, Selamat Berpuasa

Assalamualaikum,

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan

Selamat menjalani ibadah puasa buat semua teman-teman bloger yang tak jemu bertandang ke blog yang tak seberapanya  ni. Kesudian kalian untuk menjadi rakan di alam maya amatlah aku hargai. Di kesempatan ini aku ingin mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa dan bersama-samalah kita mempertingkatkan amalan di bulan yang mulia ini. Marilah kita bersama-sama menyediakan juadah bersahur dan berbuka untuk keluarga dengan penuh kasih dan sayang, moga-moga kita mendapat keberkatannya.

-
-
-
-
-
-



Inilah anak buah terbaru aku yang sam-sama bam bam dengan Dak Tecik tapi yang ni berjaya menewaskan Dak Tecik dengan berat 4.61kg waktu dilahirkan itupun secara pembedahan setelah ADIKKU ini berhempas pulas di hospital lebih 24 jam dan terpaksa akur untuk dibedah kerana baby yang besar. Alhamdulillah akhirnya semuanya selamat.


yang atas tu mirip kan dengan Dak Tecik ni masa dilahirkan, yang sama tang pipi yang gebusss

5 comments:

ibh_sue said...

Selamat berpuasa jg tuk ko mully.
Ya laaa. . Sama seiras ja muka ank adk ko tu dgn ank ko. Dah la tembam. Geram ja tgk.

gerhana luka said...

tu la Sue aku pun geram je ngan baby baru ni, siap dia nanti aku dtg nak ku gomol-gomol pipinya tu heee...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

jap..nama awak mully ke?

sy kan x penah tau nama awak hihi salu panggil suri jer


selamat berpuasa ya :)

gerhana luka said...

hee.. Rina nama mully tu panggilan masa zaman sekolah dulu2. tu la nak update profile tapi tak terbuat lagi nama pun orang tak tau hee...

Rinna said...

Tahniah.. gebus betul pp baby..nyaa.. geram nengoknyaa. :)