Friday, 27 July 2012

Cer Teka!

Assalamualaikum,


abaikan rak yang bersepah tu, fokus pada orangnya aje
-
-
-
-

Cer teka sapa yang snap gambar ni?

-
-
-
-
-

ada iras tak Dak Tecik ngan watak Ran dalam katun Detective Conan tu? aku tak tau nama watak katun pompuan tu apa aku tanya kat abang dia kata Ran. sapa la punya kerja snap gambar ni ya.... teka jangan tak teka kik.kik.kik

4 comments:

ibh_sue said...

Alalaa..cumeinya..Elok pulak tu dgn gaya rambut dia tu..kikikiiii..Sapakah itu yg mengambil gambar?...Yg pasti bukan mak dia..kui kui kuii..

~~zana@pb~~ said...

Mesti yg posing tu snap sendiri, betul tak?
Pandai nya dia........

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy suka citer conan tu dulu tp lupa dah muka ran mcm mana..dh lama x tgk


abang dia amik tak..tak pon dak tecik sendiri..yg pasti bukan mak dia hehe

gerhana luka said...

Kelakar la korang ni heee... Dak Tecik tak tau snap gambar lagi dia tau amik hp masuk mulut je kik.kik.kik

tukang snap gambo tu ialah along abis penuh memory hp ngan gambor Dak Tecik dikerjakan, jenuh nak membuangnya