Thursday, 8 December 2011

Donut Segera

Assalamualaikum,

Orang lain makan donut masa minum petang aku plak makan donut waktu malam. Bukan apa lepas makan malam rasa lapar lagi mujur gak ada donut dalam peti ais boleh gak di goreng. Donut ni kira yang frozen la tapi bukan beli tau ni pemberian kakak ipar tu pun MIL dia yang tolong buatkan, aku plak memang dah lama tak menguli donut ni lenguh tangan (malas sebenarnya hee...). Dah dua malam berturut2 aku dan anak2 mengadap donut ni sedap plak sebab gebu je lagi2 bila salut ngan gula anak2 aku macam semut plak hee...



Sedar tak sedar 6 ketul donut masuk perut aku, apa la kuat makan betul hee.. donut dalam peti ais dah abis esok nak makan apa plak ermmm.

2 comments:

ibh said...

Waduhhhhh..aku pun cukup maleh nak menguli..makan nya nak..Tapi nasib la aku ni bukan suka sgt donut ni..hee

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina pun kadang-kadang buat frozen tu senang bila teringin nak makan terus goreng .gebunya donut da tu.

siti geram ngan blog spot ni, hari tu cik ina dah komen entry asam rebus, tapi cik ina intai semalam dah hilang plak :(