Tuesday, 18 December 2012

Pavlova... Yum..Yum..

Assalamualaikum,

Sungguh gembira rasanya bila dapat makan pavlova sendiri punya puas-puas. Maklum saja la yang beli punya tu reganya mahal ha.ha.ha bila buat sendiri baru puas hati.


Ohsemm.. Cik Ted n Tool ngadap Miss Pavlova


tayang sikit yang dah dipotong ni..
rasa kagum je walaupun creamnya tu guna yang spray jer... kik.kik.kik.. maklum la takmo ambik risiko memukul cream


Abang tak lepas peluang nak tumpang glamer Cik Ted n Miss Pavlova, tu pun lepas nangis berebut ngan Along nak bergambar. Keputusannya Abang menang Along merajuk terus takmo bergambar. Macam-macam dorang ni, nak susun buah atas pavlova pun boleh berebut.


2 comments:

Nooriah Abdullah said...

wah ada pavlova kat sini lah akak pun lama dah tk buat ni sbb mencari buah strawberry tu yg susah snagat , dah ada tak fresh tk best kan, nak buat jugak suatu hari esuk lusa hehee

ibh_sue said...

Mully. . Pavlova tu. Aku pun tringin nak buat lg. Tp nak pi membeli creamenya tu payoh beno. Kalo beli mahal kan. Buat sendiri pueh hati. :)). Eh! Ada che tet jg ya. Kemain lagi ya. Ngeh3